Boekenhuis

In januari 2017 verhuisde Boekenhandel Theoria naar het Casinoplein in Kortrijk.  Na jarenlang permanentie in 1 van de oudste straatjes van Kortrijk was het tijd voor een nieuwe wind en werd de naam ook veranderd naar Boekenhuis.

Vanaf de allereerste dag in het nieuwe huis, voelde het Boekenhuis als een thuis.  Dat thuiskomen is zo belangrijk!  Zowel mensen als boeken krijgen de tijd.  Alle tijd!  Tijd om te snuisteren tussen de boeken, te genieten van een koffie of een thee, een glaasje of een taartje. Er zijn biertjes om te ontdekken en zowel winter als zomer is er een kleine knabbel beschikbaar, hiervoor werken we samen met lokale handelaars.

Boekenhuis Theoria is een onafhankelijke boekhandel en doet zijn best om een beetje anders te zijn met een breed aanbod van gekende en minder gekende titels.  U kan er een ruim aanbod literatuur terugvinden maar evenzeer pareltjes van kinder- en jeugdboeken.  Tussen de fotografieboeken, zitten er onbekende en unieke titels.  Maar verder zijn er kunstboeken,  Engelstalig titels, een uitgebreide en eigenzinnige keuze kookboeken en een mooie collectie wenskaarten.  Voor elk wat wils en kan u het toch niet vinden, we helpen u graag verder met een alternatief of bestellen met plezier.

Een bezoek aan Boekenhuis Theoria is een beleving op zich en nodigt uit om het even wat trager te doen tijdens uw bezoek!

We heten u dan ook van harte welkom, onze deur staat open…